Filters
Søg

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil blive inviteret til events, førudsalg og få eksklusive tilbud. Du kan selv vælge hvilke af vore 4 butikker du er interesseret i at høre fra.

Ginsborg åbnede sin første butik i Lyngby i 1954. Sidenhen er butikken i Frederiksberg Centeret samt SAND Concept Store og Tommy Hilfiger Store i Lyngby Storcenter kommet til

 

Tilmelding

* påkrævede felter
Tilmeld mig nyhedsbrevet fra:

Ginsborg bruger de oplysninger du oplyser på denne formular, når vi kontakter dig med opdateringer og markedsføring omkring vores butikker, tilbud og aktiviteter. Du kan til enhver tid ændre mening og annullere dit samtykke ved at klikke på afmeldingslinket i foden af en e-mail, som du har modtaget fra os. Du kan også sende en mail til lyngby@ginsborg.dk, hvor du skriver, at du ønsker at annullere dit samtykke, så sørger vi for resten. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt for dit privatliv, og du kan læse mere information om vores privatlivspraksis ved at besøge vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Klik i nedenstående felt for at modtage emails:

 

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Når du tilmelder dig nedenfor, godkender du, at vi sender disse data videre til Mailchimp, så vi kan arbejde videre med dem der. Læs mere om Mailchimp's privatlivspolitik her.